Waarom TasteFully Social

Social Media Done TasteFully

TasteFully Social (TFS) verbindt bedrijven met mensen. Dit doet TFS vanuit het gegeven dat consumenten hun beslissingen steeds sterker baseren op de aanbeveling van anderen. Om het vertrouwen te behouden moeten bedrijven de connectie aangaan met consumenten, bovenop de conversatie zitten, deze faciliteren en de community activeren. Bij TFS wordt dit gedaan op een smaakvolle manier die volledig in lijn ligt met het bedrijf. Van strategie tot implementatie tot het aangaan van de dialoog en activeren van de consumenten namens het bedrijf.

 

Waar vroeger ons sociale contact bestond uit face-to-face gesprekken of een gesprek via de vaste telefoon, ligt door de komst van het internet en social media de hele wereld binnen handbereik. Contact maken of een bericht zenden is nu vaak in één simpele klik gebeurt. Maar is deze vorm van communicatie net zo gericht en persoonlijk als enkele jaren geleden?

 

Voor ondernemers betekent de komst van het internet en de mate waarin de invloed van social media groeit dat de communicatie met klanten, relaties, leveranciers naar online verschuift. Om nog maar te zwijgen over het bereiken van de (juiste) doelgroep. Want: waar zit mijn doelgroep? Hoe bereik ik die? En hoe weet ik dat mijn bericht op social media effect heeft op mijn doelgroep?

 

Naast het zenden van de juiste berichten naar de juiste doelgroep, heeft de doelgroep met de komst van social media ook een stem gekregen. De klant luistert niet alleen, maar is mondig en heeft een mening. De vorm van eenrichtingsverkeer verschuift naar een dialoog. Zijn mensen geïnteresseerd in uw product, kunnen zij zelfs veranderen in volgers. Maar hoe vergroot u de engagement van uw volgers? En hoe houdt u in de tijden van overexposure uw klant online aan u gebonden?

Complexe vraagstukken die voor veel bedrijven een dagelijks onderdeel zijn geworden van de bedrijfscommunicatie. Vraagstukken die kunnen worden overgenomen of begeleidt door TasteFully Social.

 

Meer weten over wat TaseFully Social voor jou kan betekenen? Klik hier: Contact